Reunions amb operadors ecològics de la Comunitat Valenciana – II Plà Valencià Producció Ecològica

Reunions amb operadors ecològics de la Comunitat Valenciana – II Plà Valencià Producció Ecològica

Descàrrega el fullet informatiu ací / Descarga el FOLLETO INFORMATIVO aquí.


Reunió amb operadors ecològics de la comarca de La Vall d’Albaida, El Comtat, La Costera. 2 febrer, a les 18 h. Lloc: En línia, a través de Zoom.
Reunión con operadores ecológicos de la comarca de La Vall d’Albaida, El Comtat, La Costera2 febrero, a las 18 h. Lugar: Online, a través de Zoom. 

→ Reunió amb operadors ecològics de la comarca del Baix Segura. 4 febrer, a les 18 h. Lloc: En línia, a través de Zoom.
Reunión con operadores ecológicos de la comarca del Baix Segura. 
4 febrero, a las 18 h. Lugar: Online, a través de Zoom. 

Reunió amb operadors ecològics de la comarca de la Plana Utiel-Requena, Els Serrans, Foia de Bunyol, Vall de Cofrents, Racó d’Ademús. 9 febrer, a les 18 h. Lloc: En línia, a través de Zoom.
Reunión con operadores ecológicos de la comarca de la Plana Utiel-Requena, Los Serranos, Hoya de Buñol, Valle de Cofrentes, Rincón de Ademúz. 9 febrero, a las 18 h. Lugar: Online, a través de Zoom. 

→ Reunió amb operadors ecològics de la comarca de la Plana Alta, Plana Baixa i Baix Maestrat. 11 febrer, a les 18 h. Lloc: En línia, a través de Zoom.
Reunión con operadores ecológicos de la comarca de la Plana Alta i Baix Maestrat. 11 febrero, a las 18 h. Lugar: Online, a través de Zoom. 

→ Reunió amb operadors ecològics de les comarques: Alto Mijares, Alto Palancia, Alt Maestrat, L’Alcalatén, Els Ports. 16 febrer, a les 18 h. Lloc: En línia, a través de Zoom.
Reunión con operadores ecológicos de la comarcas: Alto Mijares, Alto Palancia, Alt Maestrat, L’Alcalatén, Els Ports. 16 febrero, a las 18 h. Lugar: Online, a través de Zoom. 

→ Reunió amb operadors ecològics de les comarques: Camp de Túria, Camp de Morvedre, Horta de Valencia. 18 febrer, a les 18 h. Lloc: En línia, a través de Zoom.
Reunión con operadores ecológicos de la comarcas: Camp de Túria, Camp de Morvedre, Horta de Valencia. 18 febrero, a las 18 h. Lugar: Online, a través de Zoom. 

→ Reunió amb operadors ecològics de les comarques: Canal de Navarrés, Ribera Alta, Ribera Baixa. 23 febrer, a les 18 h. Lloc: En línia, a través de Zoom.
Reunión con operadores ecológicos de la comarcas: Canal de Navarrés, Ribera Alta, Ribera Baixa. 23 febrero, a las 18 h. Lugar: Online, a través de Zoom. 

→ Reunió amb operadors ecològics de les comarques: Alt Vinalopó, Vinalopó Mitjà, Baix Vinalopó, L’Alacantí. 2 març, a les 18 h. Lloc: En línia, a través de Zoom.
Reunión con operadores ecológicos de la comarca: Alt Vinalopó, Vinalopó Mitjà, Baix Vinalopó, L’Alacantí. 2 de marzo, a las 18 h. Lugar: Online, a través de Zoom. 

→ Reunió amb operadors ecològics de la comarques: La Safor, Marina Alta, Marina Baixa, L’Alcoià. 10 març, a les 18 h. Lloc: En línia, a través de Zoom.
Reunión con operadores ecológicos de las comarcas: La Safor, Marina Alta, Marina Baixa, L’Alcoià. 10 de marzo, a las 18 h. Lugar: Online, a través de Zoom.


Per a assistir a la reunió has de completar el següent formulari.
Para asistir a la reunión debes completar elsiguiente formulario. 

Si no veus bé el formulari d’inscripció prem ací /
Si no ves bien el formulario de inscripción pulsa aquí
.


El procés participatiu de l’II Pla Valencià de Producció Ecològica de la Comunitat Valenciana (II PV PE) desenvoluparà reunions amb productors ecològics en municipis de les tres províncies. De moment i a causa de les circumstàncies soci-sanitàries causades pel COVID-19, les reunions passen a ser telemàtiques, quedant a l’espera d’una millor situació per a la seua celebració presencial quan siga possible.

El proceso participativo del II Plan Valenciano de Producción Ecológica de la Comunidad Valenciana (II PV PE) desarrollará reuniones con productores ecológicos en municipios de las tres provincias. Por el momento y debido a las circunstancias socio-sanitarias causadas por el COVID-19, las reuniones pasan a ser telemáticas, quedando a la espera de una mejor situación para su celebración presencial cuando sea posible.

Totes les comarques de la Comunitat Valenciana seran partícips d’aquestes reunions:
Todas las comarcas de la Comunitat Valenciana serán partícipes de estas reuniones:

BENICARLÓ: Plana Alta, Baix Maestrat.
CARCAIXENT La Ribera, La Costera, La Safor
ONTINYENT: Vall d’Albaida, El Comtat, La Costera.
DÈNIA Les Marines, La Safor
EL PINÓS Vinalopó Mitjà, Baix Vinalopó
ELX: L’Alacantí, Baix Vinalopó.
ENGUERA: Canal de Navarrés
ORIOLA: Baix Segura.
REQUENA: Utiel-Requena, Els Serrans, Vall de Cofrents, Foia de Bunyol,  Racó d’Ademús.
S. MATEU: Els Ports, Alt Maestrat, L’Alcalatén
SOGORB: Alt Palancia, Camp Morvedre, Alt Millars, La Plana Baixa
UTIEL: Utiel-Requena, Els Serrans, Vall de Cofrents, Foia de Bunyol,  Racó d’Ademús.
VALÈNCIA: L’Horta, Camp de Túria, Camp de Morvedre
VILLENA: Alt Vinalopó, l’Alcoià, Vinalopó Mitjà.

Organiza: GVA Agroambient – Colabora: CAECV – Asistencia Técnica: SEAE

MásINFO sobre las reuniones y próximas fechas en: 96 126 71 22
Email: proyectos@agroecologia.net